BLOG | Εταιρικά Νέα

Προς Ενημέρωση των Επιστημόνων Υγείας

Η Φαρμασέρβ–Λίλλυ διαβεβαιώνει τους Επιστήμονες Υγείας καθώς και τους Πολίτες της χώρας μας, ότι θα εξακολουθήσει κανονικά να εφοδιάζει την αγορά και να εξασφαλίζει την…

Η Φαρμασέρβ–Λίλλυ διαβεβαιώνει τους Επιστήμονες Υγείας καθώς και τους Πολίτες της χώρας μας, ότι θα εξακολουθήσει κανονικά να εφοδιάζει την αγορά και να εξασφαλίζει την ομαλή πρόσβαση των ασθενών στα φάρμακά της λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη σημασία που έχει η λήψη των φαρμάκων μας από τους ασθενείς που τα έχουν ανάγκη.

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ:

Επειδή οι άνθρωποι είναι στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητάς μας και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης & περιορισμού της εξάπλωσης του Κορωνοϊού SARS-CoV-2, η Φαρμασέρβ-Λίλλυ έχει ήδη αναστείλει από την 11η Μαρτίου τις επισκέψεις των Επιστημονικών συνεργατών μας στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, τις λοιπές Νοσηλευτικές Δομές, τα Ιδιωτικά Ιατρεία και τα Φαρμακεία σε όλη την επικράτεια.

Έχουν επίσης ανασταλεί οι δια ζώσης επισκέψεις των Υπεύθυνων Κλινικών Μελετών στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, τις λοιπές Νοσηλευτικές Δομές και τα Ιδιωτικά Ιατρεία.

Τα παραπάνω μέτρα έχουν αποφασιστεί, λειτουργώντας με τη σοβαρότητα που απαιτείται τούτη τη κρίσιμη περίοδο & συμβάλλοντας στην προάσπιση της δημόσιας Υγείας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ:

Στο πλαίσιο των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί & της ταυτόχρονης δικής μας υποχρέωσης ως υπεύθυνης Φαρμακευτικής Επιχείρησης να συνεχίζει τη λειτουργία της προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες, εξακολουθούμε να είμαστε μαζί σας με τις υπηρεσίες της Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών (ΑΕ), της Αναφοράς Παραπόνων (ΑΠ) και της Ιατρικής Ενημέρωσης (Μed Info).

Για αναφορά Ανεπιθύμητων Ενεργειών & Παραπόνων αλλά και για αιτήματα Med Info μπορείτε να καλείτε στο 210-6294600.

Η διεξαγωγή των κλινικών δοκιμών της εταιρείας μας συνεχίζεται κανονικά. Οι Υπεύθυνοι Κλινικών Μελετών βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τα ερευνητικά κέντρα σε όλη την επικράτεια για οποιαδήποτε ενέργεια τυχόν χρειαστεί.

Συνεχίζεται επίσης, η επικοινωνία μαζί σας μέσω τηλεφώνου & ηλεκτρονικών μέσων, με όλα τα τμήματα της Φαρμασέρβ-Λίλλυ καθώς και με τους Επιστημονικούς Συνεργάτες μας με τον τρόπο που εσείς θα προτιμήσετε.

Η Φαρμασέρβ–Λίλλυ εκφράζει τις ευχαριστίες της και το θαυμασμό της στους λειτουργούς της Υγείας που μάχονται με αυταπάρνηση και ακάματες προσπάθειες έναντι του αόρατου εχθρού που απειλεί την παγκόσμια κοινότητα.

COVID19_Ενημέρωση_ΕΥ_03_2020