BLOG | Εταιρικά Νέα

Δελτίο Τύπου Η σειρά προϊόντων PiC Diabetes care

Ο Όμιλος ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, με την πολυετή ειδίκευση και ηγετική θέση στο χώρο του διαβήτη, διαθέτει στην Ελληνική αγορά τη σειρά προϊόντων PiC Diabetes Care. Πρόκειται…

Ο Όμιλος ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, με την πολυετή ειδίκευση και ηγετική θέση στο χώρο του διαβήτη, διαθέτει στην Ελληνική αγορά τη σειρά προϊόντων PiC Diabetes Care. Πρόκειται για σειρά εργονομικών και καινοτόμων προϊόντων, σχεδιασμένων έτσι ώστε να βοηθούν στην καλύτερη διαχείριση του διαβήτη.

Οι βελόνες PiC Insupen για πένα ινσουλίνης συνδυάζουν τη μικρότερη δυνατή διάμετρο σε μια μεγάλη γκάμα από μήκη. Οι βελόνες PiC Insupen είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας, τεχνογνωσίας και ποιότητας κατασκευής με στόχο την αποτελεσματική και λιγότερο επώδυνη χορήγηση της ινσουλίνης.

Οι βελόνες PiC Insupen αποτελούν την πλέον προηγμένη λύση της PiC για εκείνους ποy επιθυμούν μια βελόνα με πολύ μικρή διάμετρο χωρίς να αλλάξουν τη συνήθη τεχνική της ένεσής τους. Διατίθενται σε τρία διαφορετικά μήκη (4, 6 και 8 mm). Όλη η σειρά βελονών PiC Insupen είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στο Κόμο της Ιταλίας με όλες τις διεθνείς και ευρωπαϊκές τεχνικές και ποιοτικές πιστοποιήσεις και ελέγχους.